Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm" by Ransom Riggs ~ Book PDF Kindle ePub Free

Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm
  • Author : Ransom Riggs
  • Release Date : January 30, 2020
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 5551 KB

Description

Děti ze Sirotčince slečny Peregrinové jsou zpět! Protože od rozdělané práce se neodchází. A od té podivné už vůbec ne.


Když H, spolupracovník Jacobova dědečka Abea Portmana, umíral, pověřil Jacoba úkolem – dopravit nově kontaktovanou členku rodiny podivných Noor Pradeshovou do bezpečí, které jí poskytne tajná agentka V. Svěřil mu i to, že Noor se týká prastaré proroctví o sedmi emancipátorech, kteří zachrání svět podivných před hrozící apokalypsou. Pokud se podaří zachránit Noor Pradeshovou, zachrání tím i svět podivných. O jeho zkázu neusiluje nikdo jiný víc než stvůry. A ačkoliv při zkáze Knihovny duší velká většina z nich zemřela, ti nejhorší z nich přežili. Někteří jako vězňové, kterým se však na začátku nového pokračování příběhu podivných podaří ze žaláře uprchnout. Na útěku osvobodí i netvora, který poháněl Panloopticon… Celou situaci ještě komplikují znesvářené americké klany podivných, mezi nimiž hrozí válka, jíž se všemožně snaží zamezit ymbryny. V amerických smyčkách se skrývá nebezpečí a nejistota na každém kroku. Kam dřív skočit?

A aby toho nebylo málo, V je nejtajemnější a nejmocnější z Abeových bývalých společníků, která se skrývá a dělá vše pro to, aby nebyla nalezena. Jacoba čeká tvrdý oříšek. Čas nemilosrdně běží a Jacob i jeho přátelé se snaží rozluštit proroctví a přijít celé věci na kloub.

Na záda Jacobovi dýchají nepřátelé a před ním je jedno velké Neznámo… Uspěje i tentokrát?


***


„Ransom Riggs je na vrcholu a jeho věrní fanoušci hladoví po dalším dobrodružství.“

New York Journal of Books



„Děsivé, úžasné.“

People

„Strhující burtonovský příběh doprovázený (opět) strašidelnými fotografiemi.“

USA Today

Ransom Riggs je autorem bestsellerů o podivných dětech slečny Peregrinové. Narodil se na farmě v Marylandu a vyrostl na jižní Floridě. Vystudoval literaturu na Kenyon College a filmové umění na University of Southern California. Žije v Los Angeles se svou manželkou, úspěšnou spisovatelkou Tahereh Mafi. Byl odkojen duchařskými příběhy a britským humorem, což zřejmě vysvětluje, proč píše právě takové příběhy, jaké píše. Existuje nenulová možnost, že je právě teď u vás doma a pozoruje vás z úkrytu pod postelí. (Běžte to prověřit. Počkáme na vás.)


Free PDF Download "Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm" Online ePub Kindle