Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Fixa" by Annakarin Nyberg & Clara Lidström # eBook PDF Kindle ePub Free

Fixa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fixa
  • Author : Annakarin Nyberg & Clara Lidström
  • Release Date : January 06, 2014
  • Genre: General Nonfiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 64889 KB

Description

E-bok anpassad för iPad. Rekommenderas endast för lÀsning i iBooks.
Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan anvÀnda utan inblandning frÄn förÀldrar? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-sjÀlv-böcker för barn. En serie böcker som vÀnder sig till lÄgstadiebarnet som gillar att baka, fixa och odla.
Böckerna Àr skrivna för barn, och kÀnslan som förmedlas Àr "det hÀr kan jag göra sjÀlv"! Med lekfulla illustrationer och tydliga instruktioner Àr det omöjligt att inte smittas av skaparglÀdjen. Cajsa Wargs devis "Man tager vad man haver" genomsyrar böckerna, vars ledord Àr kreativitet och Äterbruk. Det ska inte krÀvas dyr och avancerad utrustning för att baka eller bygga enligt recept eller ritningar, inte heller krÀvs det en stor tomt för att odla.
Fixa Àr den andra boken som slÀpps i serien. Den innehÄller lÀtta beskrivningar pÄ 10 roliga projekt att pyssla med, till exempel att göra egna personliga kylskÄpsmagneter av knappar och leksaker, bygga styltor av konservburkar eller varför inte fixa en tavelram av pinnar och annat kul som man hittar i naturen? Alla beskrivningarna Àr lekfullt illustrerade i steg-för-steg-form av Katy Kimbell och Li Söderberg.


Books Free Download "Fixa" PDF ePub Kindle